درحال بارگزاری

درحال بارگزاری

مطالب مرتبط
.جزئیات طرح فجرانه کالابرگ به صورت شفاف برای مردم بیان شود

🔹جلسه ستاد استانی طرح کالابرگ الکترونیک با محوریت بررسی روند اجرایی طرح فجرانه در استان به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار مرکزی، مدیران دستگاه‌های اجرایی و سایر اعضا برگزار  شد.

🔸معاون استاندار مرکزی در این نشست بیان کرد: طرح فجرانه کالابرگ به صورت صحیح اطلاع‌رسانی نشده و برخی‌ تصور کردند تنها در دهه فجر قابلیت استفاده دارد، در حالی که این طرح سه ماهه است لذا جزئیات این طرح باید به صورت شفاف برای مردم بیان شود.

🔸حسن میرزاخانی افزود: یکی از مسائل مهم و ضروری کشور مسئله معیشت و حمایت از اقشار ضعیف جامعه است و سیاست دولت در این حوزه مسئله‌محوری نتیجه‌گرا است.

🔸وی گفت: در موضوع رفع مسائل طرح کالابرگ کلیه دستگاه‌ها و واحدهایی که به نوعی با این مسئله در ارتباط هستند، باید مسائل را شناسایی و جهت انعکاس به دستگاه‌های متولی در سطح ملی به استانداری اعلام کنند و رسانه‌ها هم در این خصوص با توجه به شناختی که از مسائل دارند در کنار دستگاه‌های اجرایی باشند.

🔸معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: استانداری مسائل را جمع‌بندی می‌کند و آن را به سمع نظر وزارت کشور و وزارت تعاون می‌رساند تا کمبود و کاستی‌های این طرح مرتفع شود.

🔸امیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز اظهار داشت: یک‌هزار و ۹۱۸ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال خرید مرحله اول طرح فجرانه از ۱۷ بهمن‌ماه تا روز ۱۴ اسفندماه در این استان انجام شد.
.جزئیات طرح فجرانه کالابرگ به صورت شفاف برای مردم بیان شود 🔹جلسه ستاد استانی طرح کالابرگ الکترونیک با محوریت بررسی روند اجرایی طرح فجرانه در استان به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار مرکزی، مدیران دستگاه‌های اجرایی و سایر اعضا برگزار شد. 🔸معاون استاندار مرکزی در این نشست بیان کرد: طرح فجرانه کالابرگ به صورت صحیح اطلاع‌رسانی نشده و برخی‌ تصور کردند تنها در دهه فجر قابلیت استفاده دارد، در حالی که این طرح سه ماهه است لذا جزئیات این طرح باید به صورت شفاف برای مردم بیان شود. 🔸حسن میرزاخانی افزود: یکی از مسائل مهم و ضروری کشور مسئله معیشت و حمایت از اقشار ضعیف جامعه است و سیاست دولت در این حوزه مسئله‌محوری نتیجه‌گرا است. 🔸وی گفت: در موضوع رفع مسائل طرح کالابرگ کلیه دستگاه‌ها و واحدهایی که به نوعی با این مسئله در ارتباط هستند، باید مسائل را شناسایی و جهت انعکاس به دستگاه‌های متولی در سطح ملی به استانداری اعلام کنند و رسانه‌ها هم در این خصوص با توجه به شناختی که از مسائل دارند در کنار دستگاه‌های اجرایی باشند. 🔸معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: استانداری مسائل را جمع‌بندی می‌کند و آن را به سمع نظر وزارت کشور و وزارت تعاون می‌رساند تا کمبود و کاستی‌های این طرح مرتفع شود. 🔸امیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز اظهار داشت: یک‌هزار و ۹۱۸ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال خرید مرحله اول طرح فجرانه از ۱۷ بهمن‌ماه تا روز ۱۴ اسفندماه در این استان انجام شد.
,,مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید لازم‌الاجرا است 

🔹نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، شبکه بانکی و واحد‌های تولیدی برگزار شد.
میرزاخانی، معاون استاندار:
🔸گزارشات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هر سه ماه به وزارت کشور ارسال و جمع‌بندی آن به دفتر معاون اول رئیس جمهور ارائه می‌شود.

🔸جلسات کارشناسی ستاد تسهیل استان باید با حضور معاونین تخصصی دستگاه‌ها برگزار و مدیران کل نیز شخصا در جلسات کارگروه حضور داشته باشد.
🔸مصوبات ستاد تسهیل استان لازم‌الاجرا است و بی‌توجهی به آن مصداق ترک فعل بوده و علیه مدیران و دستگاه‌هایی که مصوبات ستاد تسهیل را اجرا نکنند اعلام جرم خواهد شد.

🔸کارگروهی متشکل از ادارات کل صمت، اقتصاد و دارایی و امور مالیاتی، مصوبات سفر وزیر اقتصاد به استان را بررسی و گزارش پیشرفت کار را به ستاد تسهیل استان ارائه کنند.
🔸احداث نیروگاه‌های خودتأمین ضمن کمک به تأمین برق صنایع، ناترازی صنعت برق را برطرف می‌کند لذا صنایع انرژی بر باید به تکالیف قانونی خود در این زمینه عمل کنند.
🔹در این نشست مسائل تعدادی از واحد‌های تولیدی و صنعتی استان بررسی و تصمیماتی در راستای امهال تسهیلات، تقسیط بدهی‌های بانکی و معافیت مالیاتی به منظور رفع موانع تولید اتخاذ شد، همچنین مقرر شد به منظور اخذ مصوبات لازم در سطوح ملی، برخی موارد به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ارجاع و مکاتبات لازم صورت گیرد.
چهارشنبه ۱۲ مهرماه
@Economicostandarimarkazi
,,مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید لازم‌الاجرا است 🔹نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، شبکه بانکی و واحد‌های تولیدی برگزار شد. میرزاخانی، معاون استاندار: 🔸گزارشات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هر سه ماه به وزارت کشور ارسال و جمع‌بندی آن به دفتر معاون اول رئیس جمهور ارائه می‌شود. 🔸جلسات کارشناسی ستاد تسهیل استان باید با حضور معاونین تخصصی دستگاه‌ها برگزار و مدیران کل نیز شخصا در جلسات کارگروه حضور داشته باشد. 🔸مصوبات ستاد تسهیل استان لازم‌الاجرا است و بی‌توجهی به آن مصداق ترک فعل بوده و علیه مدیران و دستگاه‌هایی که مصوبات ستاد تسهیل را اجرا نکنند اعلام جرم خواهد شد. 🔸کارگروهی متشکل از ادارات کل صمت، اقتصاد و دارایی و امور مالیاتی، مصوبات سفر وزیر اقتصاد به استان را بررسی و گزارش پیشرفت کار را به ستاد تسهیل استان ارائه کنند. 🔸احداث نیروگاه‌های خودتأمین ضمن کمک به تأمین برق صنایع، ناترازی صنعت برق را برطرف می‌کند لذا صنایع انرژی بر باید به تکالیف قانونی خود در این زمینه عمل کنند. 🔹در این نشست مسائل تعدادی از واحد‌های تولیدی و صنعتی استان بررسی و تصمیماتی در راستای امهال تسهیلات، تقسیط بدهی‌های بانکی و معافیت مالیاتی به منظور رفع موانع تولید اتخاذ شد، همچنین مقرر شد به منظور اخذ مصوبات لازم در سطوح ملی، برخی موارد به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ارجاع و مکاتبات لازم صورت گیرد. چهارشنبه ۱۲ مهرماه @Economicostandarimarkazi
بستن