روابط عمومی ها سربازان خط مقدم جهاد تبیین هستند-تشکیل ۹ کمیته تخصصی در شورای هماهنگی روابط عمومی ها
توسط کارشناس روابط عمومی
بعد از ظهر ۴:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۸

فائزه عقیلی مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی در نشست با مسئولین روابط عمومی های دستگاه های اداری و اجرایی استان اظهار داشت:روابط عمومی ها بازوان پر توان دولت در امر اطلاع رسانی و سربازان خط مقدم جهاد تبیین به شمار می آیند وامروز که دشمنان در جنگ شناختی خدشه به چهره نظام اسلامی وانحراف افکار عمومی را هدف گرفته است روابط عمومی ها نقش مهمی در خنثی سازی توطئه های دشمنان دارند.
وی با بیان اينکه تزریق روحیه امید و افزایش اعتماد عمومی مردم از مهمترین نیازهای امروز کشور است، گفت: روابط عمومی ها در این زمینه نقش برجسته ای دارند و باید در این شرایط همه توان خود را برای تبیین دستاوردهای دولت پای کار بیاورند.
عقیلی افزود: تمرکز دستگاه های اجرایی در شرایط امروز بر اطلاع دستاوردها و اقدامات و اخبار امیدآفرین مورد تاکید است و نیاز است بانک اطلاعاتی جامع از اقدامات تهیه شود و در اختیار رسانه های استان قرار گیرد تا فضای رسانه ای استان مملو از اخبار امید بخش باشد.
وی عدم به کارگیری ابتکار و خلاقیت را مهمترین ضعف روابط عمومی ها در اطلاع رسانی و انعکاس اخبار دانست و گفت: اگر به این مسئله توجه شود قطعا شاهد برکات آن خواهیم بود.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی افزود: جریان سازی و گفتمان سازی از دیگر رسالت های روابط عمومی ها است و روابط عمومی جریان ساز نیاز امروز دستگاه های اداری و اجرایی است و باید به این مسئله توجه ویژه شود.
وی ادامه داد: فضاسازی محیط ادارات، پورتال ها، سایت ها و فضای مجازی باید با محتواهای همچون دشمن شناسی و بصیرت افزایی پوشش داده شود و همچنین ارسال پیامک هایی برای جامعه هدف می تواند نقش موثری داشته باشد.
عقیلی تاکید کرد: اطلاع رسانی دستگاه ها باید در پیام رسان های داخلی انجام شود و طی مکاتبه ای که با دستگاه ها انجام شد استفاده از پیام رسان ایتا تاکید شد که برخی از دستگاه ها فعالیت خود را شروع کردند و برخی هنوز آغاز نکردند و البته برخی از وزارتخانه ها تاکید بر استفاده از پیام رسان های دیگری دارند که به نظر می رسد اگر در هر دو پیامرسان امر اطلاع رسانی انجام شود می تواند موثر باشد.
وی با تاکید بر اینکه منسجم عمل کردن روابط عمومی ها یک ضرورت مهم است، گفت: اگر در یک پیام رسان همه روابط عمومی ها حضور داشته باشند قطعا در یکپارچه عمل کردن آنها بسیار موثر خواهد بود.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی بیان کرد: برای جلوگیری از منفعل عمل کردن از روابط عمومی ها کمیته های تخصصی تشکیل شده و ۹ کمیته تاکنون با عضویت دستگاه هایی که فعالیت نزدیک به هم دارند تشکیل شده و هرکدام از اعضای هیئت رئیسه شورای روابط عمومی استان به عنوان مسئول این کمیته ها تعیین شده اند .
وی ادامه داد: جلوگیری از موازی کاری روابط عمومی ها در برنامه های مختلف، یکپارچه عمل کردن آنها در انجام اقدامات، تسهیل شدن رصد فعالیت روابط عمومی ها و ایجاد فضای رقابتی بین روابط عمومی ها از مهمترین اهداف تشکیل کمیته های تخصصی است و از همه انتظار داریم در این کمیته ها فعال باشند و در آنها مشارکت داشته باشند.
عقیلی با اشاره به ارزیابی روابط عمومی ها بیان کرد: در خصوص ارزیابی فعالیت روابط عمومی ها سال گذشته فرمی تهیه و در اختیار دستگاه ها گذاشته شد و سال اول این اقدام بود و قطعا نقاط ضعف در سالجاری برطرف خواهد شد و به دستگاه ها ابلاغ خواهیم کرد و بعد از آن دستگاه ها یک هفته فرصت دارند نظرات و پیشنهادات خود را به کمیته ها ابلاغ کنند تا فرم نهایی تهیه و ابلاع شود.
وی افزود: در هفته دولت ارزیابی روابط عمومی ها را داشتیم که حدود یکصد دستگاه اجرایی در این ارزیابی شرکت کردند و متاسفانه در ارزیابی های ما یک سری دستگاه ها به طور ثابت شرکت می کنند و برخی نیز شرکت نمی کنند که این عدم مشارکت و حضور در فعالیتها در ارزیابی سال آینده اعمال خواهد شد.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی ادامه داد: در ارزیابی هفته دولت ۳ دستگاه توانستند رتبه برتر به دست آوردند و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای و سازمان جهاد کشاورزی ۳ دستگاه برتر در هفته دولت توانستند کسب رتبه برترین روابط عمومی ها را به دست آورند.
وی خاطر نشان کرد: وظیفه روابط عمومی ها صرفا اطلاع رسانی اقدامات دستگاه شان نیست بلکه در کلیه اقدامات مهمی که در سطح استان انجام می شود باید مشارکت داشته باشند و در گروه مدیران رسانه ای که ایجاد شده مشارکت فعال داشته باشند و در باز نشر اطلاعات فعالیت کنند.