18 شهریور 1389 ساعت 00:06 
 
  استانداری مرکزی   استانداري استان مركزي ، سال همت مضاعف ، کار مضاعف  
           
صفحه اولحوزه استاندارمعاونت هادفاتر و ادارات كلفرمانداري هاجستجو در سايتگالري تصاويرآرشيو اخبارجاذبه های استان مركزينقشه سايتتماس با ماسالنامه آماری استان مرکزیمناقصه ها و مزايده ها 
 
  • قال اميرالمومنين عليه السلام : فرض الله ... الصيام ابتلاء لاخلاص الخلق خداوند روزه را واجب كرد تا به وسيله آن اخلاص خلق را بيازمايد.اداره روابط عمومی و امور بین الملل استانداری مرکزی

مناطق حفاظت شده
منطقه سربند چاپ ارسال به دوست
28 بهمن 1387 ساعت 15:22

منطقه سربند بيشتر تپه ماهور است و يكي از شكارگاه هاي خوب استان است . ارتفاعات آن عبارتند از : دواريجان ، گونه ، چوبدر عليا ، چوبدر سفلي ، دو آب ، با زمستان سرد و تابستان معتدل از بهترين شكارگاه هاي قوچ و ميش بويژه كبك است . دره ماليمر و باغ سماق لو از مناطق بسيار زيباي استان بوده و داراي دره هاي سرسبز و چشمه هاي فراوان است . شكار آنجا قوچ ، ميش و كبك و تيهو مي باشد . از چشمه هاي معروف آن سيب در است.

 
منطقه غربي اراك شامل كوه هاي چـرّا و وفس چاپ ارسال به دوست
28 بهمن 1387 ساعت 15:21

اين كوهستان ها با پوشش گياهي بين 25 تا 60 درصد و آب فراوان از شكارگاه هاي خوب استان است . شكارگاه هاي معروف آن عبارتند از : كوه كوچك زار ، كوه خشكه ، كوه لجور ، از شكارگاه هاي مهم آن : كوه وحش ، شكار آنجا عبارتند از : قوچ و ميش _ آهو و گرگ _ روباه و خرگوش و از پرندگان كبك و تيهو و با قرقره و فاخته است.

 
منطقه حفاظت شده هفتاد قله چاپ ارسال به دوست
28 بهمن 1387 ساعت 15:21

كوهستان هاي مشهور به هفتاد قله به مساحت 82125 هكتار بين شهرهاي اراك و محلات و خمين واقع شده است . با توجه به ويژگي زيستگاهي و ارزش هاي مربوط به حيات وحش ، اين منطقه به عنوان نمونه اي بارز از يك اكوسيستم كوهستاني به شمار مي رود . ارزشهاي زيستگاهي كوه هاي اين منطقه باعث شده است كه از زمان هاي قديم يكي از بهترين شكارگاه هاي كشور محسوب مي شود . در يكي از دره هاي بسيار زيباي هفتاد قله بنام دره چكاب كه اين نام به خاطر چشمه اي به همين اسم است سنگ نبشته اي موجود است كه مي رساند اين منطقه از قديم شكارگاهي معروف بوده است.
از شكارهاي بزرگ اين مناطق مي توان به : قوچ و ميش ، كل و بز ، آهو و پلنگ ، گراز كه اين نوع شكارها بيشتر در كوهستان ها بسر مي برند اشاره كرد . شكار كوچك پرندگان از قبيل : غاز خاكستري ، اردك ، لك لك سفيد ، بلدرچين ، هوبره ، فاخته ، قمري ، كبوتر چاهي ، كبوتر كوهي ، عقاب طلايي ، كركس مصري ، هما و دال اشاره كرد .

 
 
كليه حقوق اين سايت متعلق به استانداري مركزي بوده و استفاده از مطالب سايت با ذكر منبع ، بلامانع مي باشد.
اراك ، بلوار فاطميه ، كد پستي 3818653114 ، تلفن : 5 - 3666001 ، دورنگار : 3666723 ، طراحي و برنامه نويسي : رايمند